Bedste cafe latte glas

Et kvalitets cafe latte glas skal både bruges kolde og varme drikke som kaffe, cafe latte, kakao eller te. Med andre ord skal det være det perfekte glas til at nyde dine favoritdrikke.

Se vores udvalg af 8 populære og kvalitets café latte glas, du kan nyde kolde og varme drikke, i denne artikel.

Rosendahl Grand Cru cafe latte glas
TILBUD SPAR 40%
House Doctor Laundry bag vasketøjspose i stof
Dagens bedste weBshop
kop&kande
Zwilling Sorrento latteglas
tilbud spar 21%
Ferm Living Braided Laundry Basket
Dagens bedste weBshop

Bodum CANTEEN cafe latte glas

Vasketøjskurv i bambustræ
Dagens bedste weBshop
Kopkande reklame

Rosendahl Grand Cru cafe latte glas

rosendahl grand cru cafe latte glas

Rosendahl Grand Cru cafe latte glas er fede og funktionel til enhver hjem, der enten drikker varm kaffe, kakao eller café latte. Glassene er på 48 cl som er perfekt til at rumme din foretrukne cafe latte eller drikke.

Glassene er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet og vil passe smukt ind på ethvert bord. Dette sæt er med 4 latteglas tilbyder både stil og praktik i én pakke. Glassene er skabt til at kunne tåle varme og kolde drikke.

Zwilling Sorrento latteglas

Zwilling Sorrento latteglas

Zwilling Sorrento latteglassene i 2-pak er en mest populære pg bedste cafe latte glas. Disse latteglas er skabt med fokus på både holdbarhed og funktionalitet, og de er ideelle til at holde dine varme drikke varme og dine kolde drikke kolde.

De tåler desuden både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, og er lavet i mundblæst i borosilikatglas, så du ikke brænder dig på fingrerne.

Bodum CANTEEN cafe latte glas

Bodum CANTEEN cafe latte glas

Bodum Canteen dobbeltvæggede glas med hank i en pakke med 2 stk er et populært valg. Disse glas er udført med en dobbeltvægget konstruktion, der effektivt holder dine varme drikke varme og dine kolde drikke kolde.

Hvert glas er på 0,2 liter pr. glas og passer perfekt til god portion kaffe, te eller andre drikkevarer. Glasenes praktiske hank gør dem nemme at håndtere, og den dobbeltvæggede konstruktion giver en isolerende effekt, så du ikke brænder dine fingre.

Aida Granit caféglas 36 cl 6 stk

Aida Granit caféglas 36 cl 6 stk

Aida Granit caféglas kommer som pakke med 6 stk á 36 cl, og her der tale om en af de billigste Cafe latte glas til prisen. Aida Granit caféglas er gode til brug i hverdagen, hvor børn også kan bruge glasset til varm te eller kakao.

Kort fortalt er de gode til servering af forskellige café-drikke som kaffe, latte, cappuccino og meget mere.

DeLonghi Latte Macchiato glas

DeLonghi Latte Macchiato glas

Her er DeLonghi Fancy Collection kaffeglas, pakke med 6 stk á 22 cl, er en elegant og funktionel løsning til at nyde dine kaffedrikke. Disse glas er på 22 cl hver, hvilket gør dem perfekte til servering af forskellige kaffetyper som espresso, americano eller cappuccino.

Disse glas er fremstillet i borosilikatglas, hvilket gør dem modstandsdygtige over for varme og kulde.

Bodum PAVINA cafe latte glas

Bodum PAVINA cafe latte glas

Bodum Pavina dobbeltvægget glas er nok en af de mest kendte cafe latte glas. Glasset kan rumme 0,35 liter kaffe, te, kakao eller cappuccino.

Bodum Pavina dobbeltvægget glas er fremstillet af høj kvalitet borosilikatglas, som er modstandsdygtigt over varme, og du derfor undgår helt at brænde dine fingre. Glassene er også velegnede til at blive brugt i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen let og bekvem

Duralex Picardie Caféglas 

Duralex Picardie Caféglas

Duralex Picardie Caféglas er en billig og robust cafe latte glas, der er designet til daglig brug. Disse glas er både holdbare og prisvenlige med en pris på under 30 kroner pr. styk.

Det klassiske design gør det velegnet til forskellige drikkevarer som kakao, te, cafe latte, Americano eller hvad du måtte ønske.

Glassets kapacitet er 22 cl, hvilket giver dig tilstrækkelig plads til at nyde din yndlings drik. En ekstra fordel er, at Duralex Picardie Caféglas kan rengøres i opvaskemaskinen, hvilket gør vedligeholdelsen meget nemt.

Produkt udvalg på inbolig.dk

Produkterne er valgt uafhængigt af vores redaktion, og vi har ikke lavet en formel test. Vores anbefalinger bygger på vores egen grundige research og produktanmeldelser fra kunder gennem partnere. Vores produktvalg anbefalinger bør betragtes som inspiration og vejledende.