Inbolig.dk – Online bolig inspiration

Inbolig.dk, etableret i 2018, er en uafhængig platform med et stærkt fokus på boligindretning og skandinavisk design. Vi fremviser de mest eftertragtede og nyeste skandinaviske designmærker, der kan inspirere dig og give dig friske idéer til dit hjem.

Vi tilbyder et væld af billeder, der viser forskellige boligprodukter til dit hjemmet. Vi fremhæver boligindretning inden for alle prisklasser, og du vil komme på tværs af både internationale og lokale mærker.

Vores dybe passion er at finde produkter, der komplementerer den skandinaviske stil og æstetik. I bund og grund er Inbolig.dk et omfattende online showroom, hvor alt er samlet på ét sted.

Guide og inspiration til hjemmet

Inbolig.dk er en hjemmeside, der fokuserer på boligindretning og præsenterer de mest populære og nyeste skandinaviske designmærker. Hjemmesiden er designet til at give inspiration og nye ideer til dit hjem.

Den indeholder en række artikler om forskellige emner inden for boligindretning, herunder spisestue, stue, entré og boligtilbehør.

Vi er på de sociale medier!

I takt med at inbolig.dk har vokset markant siden 2018, har vi fået en del henvendelser og efterspørgsmål på mere indhold.

Med over 1.000 daglige besøg og stadig stigende besøgstal, måtte det nu også være tid til at komme på de sociale medier. I 2021 både kommet på facebook og instagram, hvor du som læser kan følge med i hvad der rykker sig for tiden.

Har du/i et ønske samarbejde er kan vi kontaktes på kontakt@inbolig.dk

Kopiering af tekst samt indhold

Vi gøre opmærksom på, at direkte kopiering tekster og indhold på hjemmesiden er streng forbudt.

Alt indhold fra Inbolig.dk er beskyttet i henhold til ophavsretten, og må ingen måder fremstilles offentligt uden skriftligt samtykke fra Inbolig.dk

Vores artikler indeholder reklame links

Vi investerer mange timer i at skabe indhold til vores læsere, og alle produkter, der vises, er nøje udvalgt af vores redaktion For at kunne opretholde vores side, henviser vi til specifikke webshops, der både er relevante for vores indlæg og er en del af et affiliate netværk.

Hvis et salg opstår gennem et af vores artikler, belønnes vi med en lille kommission. Dette bidrager til at støtte vores side, og det gør det muligt for os at undgå at forstyrre dig med forskellige reklamer.

Alle vores artikler er “markeret” med REKLAME som du kan læse mere om på retsinformation.dk

Har du spørgsmål til os, kan du skrive til os under – kontakt os