Bedste pitcher kande

En god picther kande har en bred vifte af anvendelsesmuligheder og kan bruges både til dagligdags brug og til festlige lejligheder som fødselsdage, børnefødselsdage, housewarming, vejfester eller nytårsfester.

I denne artikel præsenterer vi 7 fremragende forslag til picther kander i både glas og plastik.

RIG-TIG PIP pitcher kande 1,4 liter
TILBUD SPAR 31%
House Doctor Laundry bag vasketøjspose i stof
Dagens bedste weBshop
Eva Solo Picther kande 1,3 liter
tilbud spar 26%
Ferm Living Braided Laundry Basket
Dagens bedste weBshop

HAY Jug glaskande 2 liter

Vasketøjskurv i bambustræ
Dagens bedste weBshop
Kopkande reklame

RIG-TIG PIP pitcher kande 1,4 liter

RIG-TIG PIP pitcher kande 1,4 liter

Denne picther kande er designet af Søren Refsgaard og har en kapacitet på 1,4 liter til kolde drikke. Kanden har en smart tud, der ligner et fuglenæb og derfor også har fået navnet “fuglenæb”.

Kort fortalt er denne model en af de bedste picther kander på markedet, da den let kan betjenes med en hånd.

Tjek også vores andre boligartikler

Eva Solo picther kande 1,3 liter

Eva Solo picther kande 1,3 liter

Eva Solo Glaskaraffel har en rummelig kapacitet på 1,3 liter, hvilket gør den velegnet til at opbevare og servere forskellige drikkevarer som vand, saft eller iste. Karaffelens design gør den til en ideel tilføjelse til din bordopstilling.

Eva solo er meget populær, som dels skyldes den lave pris og fordi kvaliteten er i orden. Desuden har kanden en praktisk hældekant gør det nemt at hælde drikkevarer uden spild.

HAY Jug glaskande 2 liter

HAY Jug glaskande 2 liter

Hay Glasset har en enkel og moderne æstetik, der gør det velegnet til forskellige typer drikkevarer som vand, juice eller cocktails. Denne glaskande er et godt valg til fester, idet den kan indeholde 2 liter læsedrik.

Glassets klare materiale giver dig mulighed for at se indholdet og tilføjer en visuel appel til dine drikkevarer. Det enkle design gør glasset alsidigt og velegnet til både hverdagsbrug og til fødselsdage eller andre festlige begivenheder.

OYOY Mizu picther kande

OYOY Mizu picther kande

OYOY Mizu picther kande har en god kapacitet, der gør den velegnet til at opbevare og servere forskellige drikkevarer som vand, saft eller iste. Denne kande som er udført af mundblæst glas, kan desuden tåle at komme ned i en opvaskemaskine.

OYOY Mizu kande er holdbar og skabt til at modstå brug over tid. Den er nem at håndtere og servere fra, hvilket gør den praktisk til forskellige sociale arrangementer.

Sagaform plastik picther kande

Sagaform plastik picther kande

Sagaform er en billig plastik picther kande, der kan bruges uden bekymring om holdbarheden. Den er fremstillet af stærk akrylplastik, hvilket gør den meget robust og slidstærk.

Denne plastickande er ideel til begivenheder som børnefødselsdage, firmafester, gadefester eller nytårsfester, hvor der kan være livligt og vildt. Sagaform er en af de mest prisvenlige plastik picther kander på markedet.

Rice Kande plastik pitcher kande

Rice Kande plastik pitcher kande

Rice kanden er en billig pitcher kande i plast, som fungere både i hverdagen eller til sociale arrangementer. Denne kande er skabt af det anerkendte mærke Rice, der er kendt for deres unikke og livlige design.

Kanden er lavet af holdbart melamin, hvilket gør den både let og slidstærk, som tåler både opvarming og frost, så drinks kan forblive kølige med isterninger. Plastkanden er på 1,8 liter, og låg kan pille af.

Kosta Boda Limelight Kande 1,7L

Kosta Boda Limelight Kande 1,7L

Limelight picher kande er en elegant og stilfuld designet fra 1986. Denne kande, fremstillet af det anerkendte mærke Limelight, udstråler en moderne og tidløs æstetik. Kandens design er en perfekt kombination af funktionalitet og tidsløs design.

Kosta Boda kan rumme 1,7 liter, som er velegnet til servering af forskellige kolde drikkevarer såsom vand, saft eller iste. Det slanke og strømlinede udseende gør kanden til en elegant løsning, der kan passe til forskellige lejligheder, både til hverdag og festlige begivenheder.

Broste Copenhagen Nordic Bistro kande

Broste Copenhagen Nordic Bistro kande

Denne pitcher kande er på 150 cl, og er velegnet til at servere forskellige kolde drikke som vand, juice eller iste. Det klare glas og det minimalistiske design giver karaffelen et tidløst udseende, der passer perfekt til både hverdag og særlige lejligheder.

Broste Copenhagen Nordic Bistro karaffel er en smuk, og kan pynte ethvert bord i hjemmet. Karaffelens design afspejler den nordiske æstetik og enkelhed, der kendetegner Broste Copenhagen’s produkter.

Hvad er en picther kande?

En “pitcher” på engelsk kan oversættes til “kande” på dansk. En pitcher eller kande er en beholder, ofte med et hældeudløb og et greb, som bruges til at servere og hælde drikkevarer som vand, saft, limonade eller juice. De kan fremstilles af forskellige materialer som glas, keramik, plastik eller metal.

I nogle sammenhænge kan “pitcher” også referere til en bestemt mængde drikkevare, som ofte serveres i restauranter eller barer, hvor en hel kande af en bestemt drik serveres på én gang, f.eks. en pitcher øl.

Når man taler om “pitcher kande” sammen, kan det virke redundant på dansk, da begge ord essentielt betyder det nøjagtigt det samme.

Produkt udvalg på inbolig.dk

Produkterne er valgt uafhængigt af vores redaktion, og vi har ikke lavet en formel test. Vores anbefalinger bygger på vores egen grundige research og produktanmeldelser fra kunder gennem partnere. Vores produktvalg anbefalinger bør betragtes som inspiration og vejledende.