Whiskyglas

Den dyre whisky skal nydes i et rigtigt whiskyglas. Skal du virkeligt nyde dine whiskey med den bedste stil, og få det maximale ud af dine smagsoplevelser, så læs med her hvor vi har fundet de bedste whiskeyglas i tulipan form og tumbler form.

Nachtmann Noblesse Whiskyglas
TILBUD SPAR 35%
House Doctor Laundry bag vasketøjspose i stof
Dagens bedste weBshop
Aida Harvey whiskyglas 240 cl
tilbud spar 26%
Ferm Living Braided Laundry Basket
Dagens bedste weBshop

Eva Solo Whiskyglas 27 cl

Vasketøjskurv i bambustræ
Dagens bedste weBshop
Kopkande reklame

Nachtmann Noblesse Whiskyglas

Nachtmann Noblesse Whiskyglas

Nachtmann Noblesse er et af de bedste whiskyglas til bordet. Deres raffinerede design og høje kvalitet gør dem velegnede til at nyde din yndlingswhisky. Glassene er skabt med fokus på at forbedre whiskyoplevelsen ved at fremhæve aromaer og smag.

Hvert whiskyglas har en bred bund og en indsnævret åbning, der er designet til at koncentrere aromaerne og fokusere smagsoplevelsen. Glassenes form giver plads til whiskyens nuancer og dybde, mens de samtidig ligger godt i hånden og giver en lækker smagsoplevelse.

Aida Harvey whiskyglas 240 cl

Aida Harvey whiskyglas 240 cl

Aida Harvey whiskyglassene er skabt til holdbarhed og kan modstå gentagen brug. De er gode til både afslappede stunder og særlige begivenheder. Glassenes moderne design tilføjer en touch af elegance til din bordopstilling.

Aida Harwey er en prisvenlig whiskyglas, der kan tåle at blive brugt. Her behøver du frygte, at de ikke kan komme i opvaskemaskinen, for det kan de nemlig. Glassene indeholder 240 cl, hvilket er rigeligt til at smage forskellige typer whiskey.

Tjek også vores andre boligartikler

Eva Solo Whiskyglas 27 cl.

Eva Solo Whiskyglas 27 cl

Eva Solo whiskyglasset er holdbart og skabt til at tåle brug over tid. Det er ideelt til både afslappede stunder og festlige lejligheder. Glassets moderne design tilføjer en elegant berøring til din bordopstilling.

Eva Solo whiskeyglas har et yderst populært design og den optimale størrelse gør det velegnet til at nyde din yndlingswhisky. Glasset er skabt med henblik på at forbedre whiskyoplevelsen ved at fremhæve aromaer og smagsnancer.

Orrefors Intermezzo Blå Whiskeyglas

Orrefors Intermezzo Blå Whiskeyglas

Orrefors Intermezzo kan rumme 40 cl whisky, og dermed med andre ord den helt perfekte størrelse. Glassets form og størrelse er designet til at koncentrere aromaer og give dig mulighed for at udforske whiskyens nuancer og dybde.

Orrefors Intermezzo Blå whiskyglasset ligger i den dyre ende, men tilgengæld er glasset holdbart og skabt til den ultimative nydelse af de dyre dråber. Glassets unikke farvedetaljer tilføjer en ekstra dimension til din drikkeoplevelse.

Magnor ALBA Antique whiskeyglas

Magnor ALBA Antique whiskeyglas

Magnor Alba Antique whiskyglasset forener klassisk design med funktionalitet. Dets elegante udseende og høje kvalitet gør det velegnet til at nyde din yndlingswhiskey. Glasset er skabt med fokus på at forbedre whiskyoplevelsen ved at fremhæve aromaer og smagsnyancer.

Dette whiskeyglas har kan rumme 30 cl, og har den rette mængde størrelse til at give dine gæster en god smagsoplevelse. Magnor ALBA er er godt til, og pynter ethvert bord i hjemmet.

Lyngby lowball Melodia glas

Lyngby lowball Melodia glas

Lowball-glassene har en solid bund og en bred mund, der giver plads til whiskyens aromaer og smagsnuancer. Glassenes form er ideel til at tilføje is og mixer til whiskyen, hvilket gør dem perfekte til at nyde klassiske cocktails som old fashioned.

Deres tidløse design og høje kvalitet gør dem til et af de bedste whiskyglas til prisen, og som fremhæve aromaer og smagsnyancer.

Normann Copenhagen Whiskey glas

Normann Copenhagen Whiskey glas

Normann Copenhagen whiskeyglassene forener moderne æstetik med funktionalitet. Deres stilfulde design og høje kvalitet gør dem velegnede til at nyde din yndlingswhiskey. Glassene er skabt med henblik på at forbedre whiskyoplevelsen ved at fremhæve aromaer og smagsnyancer.

Hvert whiskeyglas har en solid bund og en indsnævret åbning, der er designet til at give den bedste aroma og den ultimative smagsoplevelse.

Frederik Bagger Crispy Lowball Drinksglas

Frederik Bagger er superfede og stærke whiskeyglas, der passer til enhver festlig begivenhed. Glasset rummer 38 cl, og tåler desuden at komme ned i en opvaskemaskine.

Frederik Bagger Crispy Lowball whiskeyglasset forener elegance med funktionalitet. Dets raffinerede design og dybe blå farve gør det velegnet til at nyde din yndlingswhiskey. Glasset er skabt med henblik på at forbedre whiskyoplevelsen, hvor de dyre dråber skal nydes med stil.

Spiegelau Perfect Serve S.O.F. Glas

Spiegelau Perfect Serve SOF Glas

Spiegelau Perfect Serve whiskeyglas er holdbare og skabt til at blive brugt. Det er velegnet til både afslappede stunder og mere formelle lejligheder. Glassets elegante design tilføjer en touch af klasse til din drikkeoplevelse.

Glassene kan både bruges som almindeligt drikkeglas og til drinks, hvor du med andre får et godt allround glas, der kan lidt af det hele.

Nachtmann Highland Tumblerglas

Nachtmann Highland Tumblerglas

Nachtmann Highland Tumblerglas er meget populære glas til whisky eller andre drinks, der både kan bruges i hverdagen eller festen.

Hvert tumblerglas har den rette størrelse til at rumme en passende mængde væske. Glassenes form er designet til at give en behagelig drikkeoplevelse og koncentrere aromaerne.

Glassenes klassiske design tilføjer en touch af elegance til din whiskeyoplevelse sammen med familien eller vennerne.

Hvilke glas bruges til whisky?

Til whisky bruges der specielle glas, der er designet til at forbedre drikkeoplevelsen ved at fremhæve aromaer og smagsnuancer. De mest almindelige typer glas, der bruges til whisky er:

Whiskey Tumbler

Glasset er kort og bredt med en solid bund. Det er velegnet til at nyde whisky med is eller som en base for cocktails som old fashioned.

Glencairn Glas

Glasset er tulipanformet med en bred bund og en indsnævret åbning. Det er designet til at koncentrere aromaer og giver en intens smagsoplevelse.

Copita Glas

Glasset ligner en lille tulipan og bruges ofte til at smage og evaluere whisky. Den indsnævrede åbning fanger aromaerne og hjælper med at frigive dem gradvist.

Snifter Glas

Glasset ligner lidt et vinglas og bruges til at nyde dyre eller sjældne whiskyer. Den brede bund og den indsnævrede top hjælper med at fange aromaer og koncentrere dem.

Nosing Glas

Glasset er ligner Glencairn-glasset, men har en kortere stilk. Det er designet specifikt til at fremhæve dufte og smagsnuancer.

Produkt udvalg på inbolig.dk

Produkterne er valgt uafhængigt af vores redaktion, og vi har ikke lavet en formel test. Vores anbefalinger bygger på vores egen grundige research og produktanmeldelser fra kunder gennem partnere. Vores produktvalg anbefalinger bør betragtes som inspiration og vejledende.